General Mobile Discovery 2 resmen tanıtıldı

General Mobile Discovery 2 resmen tanıtıldı

2013'ün Türkiye'deki en popüler telefonu olan Discovery, yerel pazarın en güçlü serisi haline gelmeye başlıyor. Akıllı telefon ailesini Discovery Quadro 4 ve Discovery Elite ile genişleten General Mobile, yaklaşık bir yıl sonra ilk Discovery telefonunun halefini gün yüzüne çıkardı.

Sekiz çekirdekli telefon furyasına dahil olan Discovery 2, kısa süre önce satışa çıkan Casper Via V8'in doğrudan rakibi olacak. Metal çerçeveye sahip telefonun Galaxy S5 etkisiyle dizayn edildiği açıkça belli oluyor. General Mobile tarafından tasarlandığı belirtilen cihaz, Çinli ODM'lerden alınan Discovery'nin aksine yerli tasarım kullanıyor olabilir. Cihazın teknik özellikleri şöyle;

- 5 inç 1920 x 1080 piksel IPS LCD ekran, Corning Gorilla Glass 3 camGeneral Mobile Discovery 2
- 2,0 GHz sekiz çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci, 700 MHz dört çekirdekli ARM Mali-450 GPU'lu MediaTek MT6592T çipset
- 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, yalnızca tek SIM sürümünde mevcut olan microSD kart yuvası
- 13 MP arka kamera, LED flaş, 5 MP ön kamera
- Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS
- 2.500 mAh pil
- Android 4.4 KitKat işletim sistemi

Doğrudan Discovery'nin halefi olmayacağı anlaşılan Discovery 2, ağustos ayının ilk haftasında 888 TL fiyat etiketiyle resmen satışa sunulacak. İlk olarak microSD kart desteğinden yoksun çift SIM yuvalı sürümü piyasaya sürülecek ikinci nesil Discovery telefonu, daha sonraki bir tarihte tek SIM versiyonuyla satışta olacak. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan Discovery 2 ve diğer General Mobile cihazlarına ait kılıf, aksesuarlara göz atmak için MobilCadde mağazasını ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.



Eklenme tarihi: 25.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler