General Mobile cep telefonları

General Mobile cep telefonları

İletişim, eğlence ve haberleşmeyi bir arada sunan mobil cihazlar üreten General Mobile, Türk Telekomünikasyon Kurumu tarafından belirlenen çift sim kartlı cep telefonları standartlarına uygunluk testinden başarıyla geçti.

General Mobile DST3G CoolGönül rahatlığı ile kullanılabilir
General Mobile Genel Müdürü Muzaffer Gölcü, General Mobile ürünlerinin Amerika ve Avrupalı tüketiciler tarafından da güvenle kullanıldığını söyledi. Ürünlerin Amerika ve Avrupa’da bulunan ilgili otoriteler tarafından da standartlara uygunluğunun daha önceki vesilelerle defalarca tespit edildiğini kaydeden Gölcü, Kaliteyi ve tüketici memnuniyetini öncelikli ilke olarak edinmiş olan General Mobile markalı ürünlerimiz Amerikalı ve Avrupalı tüketicilerimiz gibi tüm Türk kullanıcılarımız tarafından da gönül rahatlığı ile kullanabilir. dedi.

Kalitenin önemi öne çıkıyor
Gençcell Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necati Genç de yapılan bu denetimler ve açıklanan sonuçlarla ilgili olarak şunları söyledi: Telekomünikasyon kurumuna çift sim kart piyasasına ilişkin yapmış oldukları denetim, düzenleme ve standardizasyon faaliyetleri dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz. Gençccell olarak biz bu sektöre uzun zamandır hizmet verip yatırım yapmaktayız. Yaptığımız yatırımlarımızda bizim dikkat etmeye çalıştığımız kalitenin ne derece önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

  • Tüm General Mobile cep telefonu modellerine ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 22.10.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler