General Mobile 4G: Türkiye'nin ilk Android One telefonu duyuruldu

General Mobile 4G: Türkiye'nin ilk Android One telefonu duyuruldu

Türkiye pazarının neredeyse üçte birini oluşturan yerli telefon üreticileri, Google sayesinde bir büyük avantaj daha elde etmek üzere. Bugün ilk defa Android One cihaz programını Asya dışındaki bir ülkeye taşıyan internet devi, General Mobile ile birlikte geliştirdiği ülkemiz için ilk Android One çözümünü gün yüzüne çıkardı.

Diğer Android One telefonlarına oldukça benzeyen tasarımı ve donanım yapısıyla General Mobile 4G, Google'nin son dönemde Türkiye'ye yaptığı en büyük yatırımlardan biri oldu. 5 inç HD IPS ekran, 64-bit dört çekirdekli işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 410 çipset, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, microSD kart yuvası, 13 MP arka, 5 MP ön kamera, çift LED flaş, 2500 mAh pil ve en güncel sürüm olan Android 5.1.1 Lollipop yazılımını sarf formda beraberinde getiren telefon, tıpkı Nexus telefonları gibi direk Google tarafından yeni Android versiyonlarına güncellenecek.

699 TL fiyatla 15 Mayıs tarihinde satışa çıkacağı müjdelenen 4G LTE uyumlu akıllı cihaz, siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip. Turkcell tarafından anlaşmalı olarak satışı gerçekleştirilecek olan ürünü ilerleyen dönemlerde yeni Android One telefonları takip edebilir. Google tarafından yayınlanan resmi tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir, General Mobile 4G sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 12.05.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler