Gearbest, Türkiye'ye Xiaomi Redmi S2 ile giriş yapıyor

Gearbest, Türkiye'ye Xiaomi Redmi S2 ile giriş yapıyor

Shenzhen merkezli Globalegrow firması, 200'den fazla ülkeye teknolojik ürün satışı gerçekleştiren GearBest platformuyla resmen Türkiye'ye giriş yapıyor. E-ticaret devinin ülke lansmanı, Xiaomi'nin yeni orta seviye telefonu Redmi S2'nin satışıyla gerçekleşecek.

İstanbul'da kurduğu depoda tıpkı Çinli rakipleri Alibaba ve JD.com gibi ürünlerin robotlarla taşındığı bir otomasyon sistemi oluşturan GearBest, böylece deponun verimli kullanımını mümkün kıldığı gibi hem depo maliyetini düşürecek hem de ürün teslimatlarını daha hızlı gerçekleştirebilecek.

Şirketin ilk hedefi, ürünlerin yüzde 50'sini İstanbul deposundan Türkiye'deki müşterilerine ulaştırmak. 2018 son çeyreğinde yerli bireysel satıcı ve işletmelere de satış izni verecek olan GearBest, Türkiye'ye özel promosyonlarla önümüzdeki ay çalışmalarına başlayacak.

Xiaomi ile birlikte GamesWeek fuarına katılacak



6-10 Haziran tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek GamesWeek fuarına katılacağını açıklayan GearBest, etkinlikte Xiaomi ile ortak stand açacak. Şirket, haziranın ikinci haftasında Redmi S2'yi sitesi üzerinden tüketicilerle buluşturacağını müjdeledi.



Eklenme tarihi: 30.05.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler