Modern Combat 5: Blackout'un ilk tanıtım videosu yayınlandı

Modern Combat 5: Blackout'un ilk tanıtım videosu yayınlandı

İlk detayları nisan ayında duyurulan ve geliştirici günlükleri sayesinde oyunseverlerin heyecanını canlı tutmayı başaran Modern Combat 5 için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Gameloft'un en ünlü oyun serisi konumundaki Modern Combat, bu sene Blackout isimli beşinci yapımıyla mobil oyuncuların beğenisine sunulacak.

Dünya genelinde faaliyet gösteren bir terör örgütüne karşı yürütülen mücadeleleri konu alacak Modern Combat 5: Blackout, beş farklı asker sınıfına sahip. Tanıtım videosunda, Venedik şehrindeki bir çatışmadan kesitler sunan Paris merkezli oyun geliştiricisi, yine üstün grafik özellikleri, detaylı animasyonlar ve dokunmatik ekran optimizeli kontrol sistemiyle donatılan bir aksiyon oyunu hazırlamış. Benimsediği "freemium" iş modelinin vazgeçilmezi olan uygulama için ödeme sistemine rağmen milyonlarca oyuncuya ulaşmaya devam eden Gameloft oyunlarının popülerliği, muhtemelen Modern Combat 5'i de kurtarmaya yetecektir.

Freemium oyunlarında düzenlemeye giderek nispeten etkisi azaltılmış ödeme sistemleri kullanmaya başlayan Fransız oyun stüdyosunun MC5 gibi sürükleyici bir yapımı ziyan etmemesi ümit ediliyor. Önümüzdeki hafta başlayacak meşhur oyun ve eğlence fuarı E3 2014'te sergilenecek Blackout'un ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 6.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler