Gameloft Modern Combat 5: Blackout'un çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı

Gameloft Modern Combat 5: Blackout'un çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı

FPS oyun türünün mobil cihazlardaki en ünlü temsilcisi Modern Combat serisi, önümüzdeki günlerde yeni oyunuyla mobil oyuncuların beğenisine sunulacak. Aylardır AAA mobil oyun sınıfındaki yeni yapımına dair bilgiler paylaşan Gameloft, nihayet bugün Modern Combat 5'in çıkış tarihini açıkladı. Yaklaşık iki hafta sonra satışına başlanacak oyun, farklı bir hikayenin dışında birçok yönden gelişmiş yapısıyla FPS deneyimini en üst seviyeye çıkarmaya çalışacak.

Yeni 3D grafik özellikleri, 12 oyuncuya kadar destekli dört farklı modda çoklu oyuncu tecrübesi, sürekli internete bağlanma zorunluluğu, Assault, Heavy, Reckon ve Sniper olmak üzere farklı fonksiyonlara sahip dört asker sınıfı, kontrolcü desteği ve yepyeni bir terörist-asker temalı hikayeye sahip tek oyuncu modunu beraberinde getireceği bilinen Modern Combat 5: Blackout ile ilgili en sevindirici bilgi ise, oyunun uygulama içi ödeme sistemine sahip olmaması. 6,99 dolar fiyatlı oyunu bir kez satın alan mobil cihaz sahibi, hiçbir ek ücret ödemeden oyunun tüm imkanlarından faydalanabilecek. Sürekli çevrimiçi olma şartı sayesinde korsan yüklemeleri azaltacak olan Paris merkezli oyun stüdyosu, bu zorunlulukla birlikte oyunculara MC5'ten istedikleri gibi faydalanabilme olanağı sağlayacak.

24 Temmuz tarihinde Android ve iOSplatformları için eşzamanlı olarak Play Store ile App Store'de satışa çıkarılacak MC5: Blackout, daha sonraki bir tarihte Windows ve Windows Phone ekosisteminin cihazlarıyla buluşacak. Yeni Modern Combat'ın oynanış videosu aşağıdadır.



Eklenme tarihi: 9.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler