Mobil oyunda maceraseverler için: Iron Man 3

Mobil oyunda maceraseverler için: Iron Man 3

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de de vizyona giren Demir Adam serisinin üçüncü filmi Iron Man 3’ün mobil oyunu Iron Man 3: The Official Game, yeni oyun türüyle macerasever mobil oyuncuların karşısında.

App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen oyunda Iron Man olarak milyarder Tony Stark’ın yerini alıyor ve kötülere karşı savaşıyorsunuz. Oldukça hızlı akan ve tıpkı Temple Run gibi sonsuz koşu türündeki oyunda, dünya çapında ortaya çıkmakta olan A.I.M. güçlerine karşı mücadele ederken Malibu Sahilleri, New York Şehri ve Çin’i keşfediyorsunuz. Marvel’in Iron Man çizgi romanında da yer alan Crimson Dynamo, Ezekiel Stane, Living Laser ve M.O.D.O.K. yine oyunda da 4 kötü adam olarak karşınıza çıkıyor.

3B teknolojisi ile Gameloft tarafından geliştirilen oyunda, hızlı uçuş çatışmaları, farklı görevler, kaydırma kontrolleri, zırhlar ve güçleri yükseltmek için araştırma laboratuvarı gibi seçenekler de bulunuyor. Iron Man 3, mobil cihazınızda 860 MB alan kaplıyor. Oyunun resmi tanıtım filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 5.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler