Gameloft'un Brother in Arms 3 oyunundan yeni görüntüler

Gameloft'un Brother in Arms 3 oyunundan yeni görüntüler

Gameloft, ilk kez E3 2013 oyun ve eğlence fuarında deneme sürümüyle sergilediği Brother in Arms serisinin son oyununa dair yeni detaylar paylaştı. Resmi Facebook sayfasından İkinci Dünya Savaşı konulu yapımına ait yeni görüntüler paylaşan Paris merkezli mobil oyun devi, oyunun çok yakında oyunseverlerle buluşacağını müjdeledi.

Seriye mensup diğer bilgisayar, konsol ve mobil oyunların aksine FPS türünden uzaklaşık üçüncü şahıs nişancı sınıfını dokunmatik kontrollerle birleştirecek olan Brother in Arms 3, dokunmatik ekran odaklı bir evrim geçirerek diğer oyun serilerinden sıyrılmayı ve yıllardır etkinliğini sürdüren bu oyun markasını mobil platformlarda canlı tutmaya devam etmeyi planlıyor.

Mobil savaş oyunu kategorisine özgünlük kazacak olan oyun, yayımlanan son fotoğraflar baz alındığında, görsel anlamda tüketicileri fazlasıyla tatmin edecek gibi görünüyor. Gameloft'un kendi grafik motoru mu yoksa Unreal Engine üzerinde mi çalıştığı bilinmiyor. 2014'ün başında çıkış yapacak Brother in Arms 3'ün ilk olarak Android ve iOS işletim sistemleri için indirmeye sunulacağı bildiriliyor. Kesin çıkış tarihi ve fiyat bilgisi için bizi takip etmeye devam edin.







Eklenme tarihi: 2.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler