Game Your Video iPhone uygulaması ile videolarınızı hareketlendirin

Game Your Video iPhone uygulaması ile videolarınızı hareketlendirin

Dünya’da iPhone ve iPad’lerin donanım ve tasarım gibi özelliklerinin yanı sıra tercih edilmesinin en büyük nedeni de tabii ki App Store’daki uygulama çeşitliliği. Uygulamaların kalitesi ve kullanışlığının da etkisi buna yansırken yine App Store’da yer alan güzel bir uygulamadan bahsedeceğiz size, Game Your Video.


Fotoğraf editörlerinin artık çok yaygın olduğu akıllı telefonlarda yavaş yavaş video düzenleme ve filtreleme uygulamaları da ön plana çıkmaya başladı. Game Your Video da çektiğiniz videolara çok rahat bir biçimde efekt, filtre ve sesler ekleyebileceğini bir uygulama. Uygulamanın diğer bir güzel tarafı efekt işlemini video üzerinde anlık olarak değiştirebilmeniz. Efektlerle beraber kesme ve kaydetme işlemleri de çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Yine hazırladığınız videoları YouTube ve Facebook gibi kanallarda çok kolay bir şekilde paylaşabiliyorsunuz.


Öncesinde 3.59 TL’na satılan bu güzel uygulama artık ücretsiz olarak indirilebiliyor. Siz de videolarınız üzerinde yaratıcılığınızı kullanarak arkadaşlarınıza yönetmenliğiniz göstermek isterseniz aşağıdaki linkten uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.




Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 26.02.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler