Galaxy S9, S9+ ve Note 9 için Android 9 güncellemesi ocakta geliyor

Galaxy S9, S9+ ve Note 9 için Android 9 güncellemesi ocakta geliyor

Dün büyük geliştirici etkinliği SDC 2018 kapsamında bir dizi tanıtım gerçekleştiren Samsung, 2018 model amiral gemi telefonları için sevindirici bir gelişmeyi basın mensupları ve geliştirici topluluğuyla paylaştı. Android 9.0 Pie güncellemesi için tarih veren teknoloji devi, yeni kullanıcı arayüzünü de tanıttı.

Android platformuna TouchWiz arayüzüyle başlayıp son birkaç senedir Samsung Experience ile yoluna devam eden Koreli akıllı telefon üreticisi, yeni yılla birlikte One UI adını verdiği üçüncü nesil kullanıcı arayüzüyle yoluna devam edecek. Ocakta Android Pie güncellemesi alacak olan Galaxy S9, Galaxy S9 Plus ve Galaxy Note 9, bu arayüzü kullanıcılarıyla buluşturacak ilk Samsung telefonları olacak.

Kasım sonuna kadar ABD ve Güney Kore gibi birkaç ülkeyi kapsayan Android Pie beta yazılım güncelleştirmesi sürecini başlatacak olan Samsung'un Ocak 2019'da dünya çapında güncelleme dağıtımına başlaması bekleniyor. Karanlık tema modu, yapay zeka ve makine öğrenme kabiliyetleriyle geliştirilmiş kullanım tahminleri ve daha fazlasını beraberinde getirecek One UI, bu güncellemeyle kullanıma sunulacak.



Eklenme tarihi: 8.11.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler