Galaxy S8 ve S8 Plus Türkiye fiyatı

Galaxy S8 ve S8 Plus Türkiye fiyatı

İki sene önce kavisli ekran teknolojisinin yardımıyla akıllı telefon tasarımlarını değiştirmeye başlayan Samsung, dün akşam tanıttığı S8 serisi ürünlerle tasarım devriminde önemli mesafe katettiğini gösterdi. Normal telefon ekranlarından daha uzun, iki yanından kavis verilmiş "sonsuz ekran" Samsung'un mobil donanımda sağladığı üstünlüğün en büyük kanıtı oldu. Fakat yeni nesil donanımla birlikte fiyatta da ciddi bir artış yaşandı.

İstanbul'da basın mensupları için Unpacked 2017 etkinliğinin bir benzerini organize eden Samsung Türkiye, resmi tanıtımdaki detayları paylaştıktan sonra Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus telefonlarının Türkiye fiyatını da açıkladı. Sırasıyla 5,8 inç ve 6,2 inç ekrana sahip 64 GB hafızalı akıllı telefonlar dört bin liranın üzerindeki fiyatlarıyla üst segmentteki fiyat standartlarını bozuyor.

Galaxy S8 için 4399 ₺ ve S8 Plus içinse 4999 ₺ olarak belirlenen çıkış fiyatı, 21 Nisan'da satışların başlamasıyla kar payından feragat eden bayiler sayesinde muhakkak düşüş yaşayacaktır. Avrupa'da 800 ve 900 avro olarak belirlenen S8'lerin fiyatının ülkemizde 1200 avronun üzerine çıkması, ithal teknolojik aygıtlar üzerindeki vergi yükünün artırılması ve aynı zamanda mobil cihazlardaki bandrol vergisinin yükselmesine bağlanıyor.



Eklenme tarihi: 30.03.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler