Roze altın Galaxy S8 Plus geliyor

Roze altın Galaxy S8 Plus geliyor

Nisan sonunda satışa çıkan Samsung'un Galaxy S8 amiral gemi telefonları siyah, gümüş, altın, mavi ve gri renk seçenekleriyle geliyor. Uzak Doğulu kaynaklar, firmanın altıncı renk sürümünü yakında piyasaya süreceğini ileri sürdü. Paylaşılan basın görseliyle desteklenen iddiaya göre Galaxy S8'ler yakında roze altın renk seçeneğine kavuşacak.

Galaxy S8 Plus'a ait basın görselinin doğruluğunu teyit etmek şuan için mümkün olmasa da, yaz sezonuna girilmesiyle üreticilerin popüler çözümlerine yeni renk seçenekleri eklemesi sıkça görülen bir düzenleme. Bu yüzden Samsung'un sene sonuna kadar roze altın gibi birkaç yeni renk ve özel sürümlerle tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışacağına şüphe yok.

6,2 inç 2960 x 1440 piksel Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos 8895 çipset, 4 GB RAM, 64 GB artırılabilir hafıza, 12 MP arka, 8 MP ön kamera, USB-C portu, NFC, kablosuz şarj hızlı şarj, 3500 mAh pil ve Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip Galaxy S8 Plus ülkemize 4499 ₺ seviyesinden giriş yapmıştı.



Eklenme tarihi: 1.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler