Galaxy S8 Plus Kılıfları Şimdiden MobilCadde.com'da

Galaxy S8 Plus Kılıfları Şimdiden MobilCadde.com'da

Galaxy Serisinin dün açıklanan amiral gemisi teknoloji tutkunlarıyla buluşuyor. Eşsiz tasarıma sahip yeni cihazınız ile uyumlu Galaxy S8 Plus kılıfları MobilCadde.com’daki yerini çoktan aldı bile. Üstelik birbirinden farklı ve başka yerde bulamayacağınız modellerle.

Büyük ekranı seven kullanıcılar tarafından oldukça talep göreceğe benzeyen cihazın renk seçenekleriyle uyum içerisinde olacak tasarımlı ve renkli kılıflar aynı zamanda çiziklere ve darbelere karşı koruma da sağlayacak. Yeni cihazınızın tüm özelliklerini sorunsuz bir şekilde kullanabilmek için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiş kılıflara sahip olmak için günlerce kargo beklemenize gerek yok. Hızlı kargo seçeneği ile ürünleriniz aynı gün kargoya teslim edilmektedir. Üstelik müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi sayesinde alışverişleriniz hem güvenli hem de keyifli.

S8 Plus'un en önemli özelliklerinden biri olan televizyona bağlanma sayesinde, telefonunuzu bilgisayar gibi kullanabiliyorsunuz, kullandığınz kılıfın da DEX uyumlu olması gerekir.

Tercih edeceğiniz Galaxy S8 Plus kılıf sizin için aynı zamanda hoş bir aksesuar görevi de görecek. Erkek ve bayan kullanıcılara hitap eden özellikteki kılıflar Dünyaca ünlü markalar sayesinde Samsung sevenleriyle bir araya geliyor. Dafoni, Spigen, Elago, Totu Design başta olmak üzere cihazınız ile uyumlu orjinal view cover, flip wallet çeşitlerine de MobilCadde.com ile sahip olabileceksiniz.

MobilCadde.com'da yüzlerce Galaxy S8 Plus kılıf seçeneğini bulabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 30.03.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler