Samsung, Galaxy S8'de fiziksel orta düğme kullanmayabilir

Samsung, Galaxy S8'de fiziksel orta düğme kullanmayabilir

Note 7'nin üretimden kaldırılması sonrası teknoloji dünyasını yeni üst düzey telefonuyla alakalı iddialarla meşgul etmeye çalışan Samsung, şimdiye kadar yöneticileri vasıtasıyla birkaç önemli detayı doğruladı bile. Bugün Çin'de ortaya çıkan yeni iddia, S8'in sahip olacağı sıra dışı dizayn hakkında büyük bir ipucu taşıyor.

Düşük ışık performansı ve odaklanma hızıyla mobil sektörün standartlarını altüst eden S7'deki arka kameradan daha güçlü bir sensörle donatılacağı açıklanan Galaxy S8, bazı söylentilerin aksine çözünürlüğü Quad HD'de tutup Super AMOLED ekranın materyal bazında yenilenmiş bir sürümünü beraberinde getirecek. Zira her ne kadar Samsung Display hacimli Ultra HD OLED üretimine hazır olsa da mobil pazarın buna hazır olduğu söylenemez.

Çinli sızıntı kaynağının tedarik zincirine dayandırdığı iddiasının ikinci kısmında, şimdiye kadar hiçbir tedarikçinin S8 için orta düğme siparişi almadığı bilgisi yer alıyor. Eğer önceki iddialar doğruysa, Samsung'un 2017 model amiral gemisi Çinli rakipleri gibi ekran veyahut koruyucu camın altına yerleştirilmiş bir ultrasonik parmak izi okuyucuyu bünyesinde barındıracak. Uzak Doğulu tedarikçilerin neden orta düğme siparişi almamış olduğunu açıklayan bu söylenti ve diğer Galaxy S8 yenilikleri hakkında daha fazlasını önümüzdeki üç ay içerisinde öğreneceğiz.



Eklenme tarihi: 7.11.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler