Galaxy S7 ve S7 Edge Kılıf ve Aksesuarları MobilCadde.com'da

Galaxy S7 ve S7 Edge Kılıf ve Aksesuarları MobilCadde.com'da

Bugün Türkiye’de satışa çıkması beklenen Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 edge için nefesini tutanlar! Harikulade tasarıma sahip bu cihaz için hazır mısınız? Raflarda hatta ceplerde yerini alan Galaxy S7 ve Galaxys S7 edge kılıf ve aksesuarları için MobilCadde.com geniş ürün yelpazesini sizlere sunuyor. Cihazı almayı planlıyorsanız hiç beklemeden kılıf ve aksesuarlarını MobilCadde.com’dan edinebilirsiniz.

Ekran genişliği 5.1 inç olan Galaxy S7 cihazının ekranını korumak oldukça önemli. Ekran koruyucu filmler çizilmelere karşı koruma sağlarken, tam koruma dilerseniz Galaxy S7 cam ekran koruyucularını tercih edebilirsiniz. Eşsiz tasarıma sahip telefon kasasını korumak ta kılıfların görevi tabi. MobilCadde.com’da istediğiniz her modelde Galaxy S7 kılıf ve aksesuarları bulmanız mümkün.

12 MP kamera için en iyi çekimleri selfie çubuğu ile gerçekleştirebilirsiniz. Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için yalnızca kılıf değil başka birçok aksesuarı bulabileceğiniz MobilCadde.com, siparişinizi aynı gün kargoya verme güvencesi sunuyor. Yani ürünü seçtikten sonra ertesi gün kullanmanız mümkün.

Tüm Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge kılıf ve aksesuarlarını detaylı incelemek, satın almak için MobilCadde.com’u ziyaret edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 18.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler