Galaxy S6 edge ile aynı kavisli ekrana sahip BlackBerry Slider görüldü

Galaxy S6 edge ile aynı kavisli ekrana sahip BlackBerry Slider görüldü

Adı sık sık Samsung ile birlikte anılan BlackBerry, muhtemelen Güney Koreli teknoloji tarafından satın alınmayacak. Fakat bu gerçek, iki şirketin işbirliğine gitmeyeceği anlamına gelmiyor. BlackBerry ile yakın ilişki kurmayı amaçladıklarını beyan eden Samsung Mobile patronu JK Shin'nin de işaret ettiği gibi, MWC 2015'te iki mobil cihaz üreticisinin ortaklıklarına yenilerini eklediklerine şahit olduk.

Kanadalı telefon üreticisinin CEO'su John Chen tarafından Barselona'da sergilenen ikinci telefon olan BlackBerry Slider, Samsung'un BlackBerry ile işbirliğini son teknolojilerini kullanıma açacak kadar genişlettiğini gösteren yegane ürün olarak süpriz bir şekilde basının beğenisine sunuldu. Henüz yapım aşamasında olduğu ifade edilen telefon, ilk kez Galaxy S6 edge telefonunda kullanılan her iki yanı da kavisli ekran teknolojisini benimseyen ikinci cihaz oldu.

Aynı zamanda BB10 işletim sistemini taşıyan ilk kızaklı klavyeye sahip telefon olacağı bilinen Slider, son dönemde Titan kod adıyla anılan yeni Blackberry telefon projesinin ardındaki ürün olabilir. Detayları yılın ilerleyen dönemlerinde açıklanacak olan BlackBerry Slider, şimdiden BB tutukunlarını heyecanlandırmış durumda. Bakalım Waterloo merkezli şirketin Samsung destekli bu çözümü düşük satış performansına ilaç olacak mı?



Eklenme tarihi: 3.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler