Galaxy Note II için Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi yayımlandı

Galaxy Note II için Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi yayımlandı

Android 4.3 Jelly Bean güncelleme takvimi kapsamında sırasıyla Galaxy S4 ve Galaxy S3 kullanıcılarını son sürüme güncelleyen Samsung, kısa süre önce GT-N7100 Galaxy Note II için de güncelleme dağıtımına başladı. İlk olarak Hindistan'daki uluslararası Note 2 sahiplerine ulaşan güncelleme, birkaç hafta içerisinde diğer tüm bölgelere yayılmış olacak.

10 Kasım tarihinde N7100XXUEMK4 yapı numarasıyla paketlenmiş olan güncelleme, Galaxy Gear desteği, Samsung KNOX güvenlik yazılımı paketi, Android 4.3'ün TRIM desteği ile uzun vadede çok daha sorunsuz bir cihaz deneyimi, daha iyi RAM yönetimi, Samsung Wallet uygulaması, yeni ekran kartı sürücüleri, Samsung klavyesi ve Galaxy S4'ün kullanıcı arayüzünden uyarlanmış çok sayıda görsel değişikliğe sahip olacak. Android 4.3'lü yazılım ayrıca, yeni kilit ekranı, yenilenmiş uyarı çubuğu, ayarlar uygulaması, Samsung'un yeni sistem uygulamaları (hesap makinesi, saat, rehber, galeri, müzik) ve daha birçok yeniliği beraberinde getiriyor.

Önce uluslararası ve operatör ürün olmayan genel aygıtları Jelly Bean ailesinin son sürümüne yükseltecek Samsung, yeni üretici yazılımıyla Galaxy Note II kullanıcılarına daha pürüzsüz bir mobil cihaz tecrübesi yaşatmayı amaçlıyor. Ayarlar - Daha Fazla - Cihaz Hakkında - Yazılım Güncelleştirme menüsünden kontrol edebileceğiniz OTA güncellemesini hemen şimdi buradaki resmi yazılım dosyasını indirerek Odin aracılığıyla cihazınıza kurabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 19.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

Mücahit Akay - 28.11.2013 21:44:00
bayağıdır arastırıyorum ındırmekte ıstıyorum ama telefonda cokme olur gıbısınden sorunlar ıcınde korkmuyor degılım ındırsem problem olurmu yardımcı olurmusunuz ?
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler