Galaxy Note 8'in prototip görüntüleri sızdı

Galaxy Note 8'in prototip görüntüleri sızdı

Geçen hafta resmi basın görselleri internete sızan Galaxy Note 8, bugün ilk prototip görüntüleriyle yeniden karşımızda. Galaxy S8'lerde daha yumuşak hatlara sahip bir kasa tasarımı kullanan Samsung, 6,3 inçlik yeni telefon-tablet melezini daha sivri köşeli bir kasayla donatmış.

Dev ekranın kavisli yapısı sayesinde daha az yüzey alanına ihtiyaç duyan Güney Koreli üretici, telefonlarını bu sayede rakiplerine kıyasla daha büyük ekranlarla donatabiliyor. Note 8 de böylece 6,3 inç seviyesine kadar ulaşabilmiş. Super AMOLED ekran dışında cihaza Snapdragon 835/Exynos 8895 çipset, 6 GB RAM, 64 GB artırılabilir hafıza, çift sensörlü Samsung ISOCELL kamera donanımı, 4096 basınç noktasına sahip S-Pen dijital kalem teknolojisi, 3300 mAh pil ve Android 7.1 Nougat işletim sistemi eşlik edecek.

23 Ağustos'ta New York şehrinde tanıtılacak olan Samsung Galaxy Note 8, 15 Eylül'de ilk olarak Güney Kore'de satılmaya başlayacak. Yeni telefonu için satış fiyatını 1000 dolar olarak belirlediği konuşulan Samsung'un sızıntılar sayesinde tüm detayları öğrenilen Note 8 konusunda tanıtım etkinliğine kadar bizi merakta bırakacak tek kararı çıkış fiyatı olacak gibi görünüyor.



Eklenme tarihi: 7.08.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler