Galaxy Note 8'in model numarası ve kod adı ortaya çıktı

Galaxy Note 8'in model numarası ve kod adı ortaya çıktı

Galaxy Note serisiyle alakalı yeni planları detaylanan Samsung, ilk olarak Galaxy Note 7'yi yenilenmiş olarak en azından kendi ülkesinde satışa sunacak. Patlama sorununu çözüp gerekli düzenlemeleri yapan üretici, elde kalan malzemeyi bu şekilde değerlendirdikten sonra "Great" kod adıyla sürdürdüğü Note 8 projesine hız verecek.

Sammobile.com'un ilk raporunda Baykal kod adıyla detaylarını paylaştığı Galaxy Note 8 projesinin kod isminde değişikliğe gidilerek ciddi bir geliştirme süreci içerisine girildiği belirtiliyor. Samsung'un 4K Ultra HD çözünürlüklü ekrana sahip ilk telefonu olabileceği konuşulan Note 8, 6,2 inçten büyük kavisli bir panel kullanacak. Telefon, Sammobile'nin paylaştığı son verilere göre küresel pazarda SM-N950F model numarasını taşıyacak.

Yeni Galaxy Note çözümünün tıpkı selefleri gibi ağustos-eylül döneminde tanıtılıp piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Exynos 8895 ya da frekans hızı artırılmış yeni bir versiyondan gücünü alacak olan telefon-tablet melezi, 4K ekran dışında çift sensörlü arka kamera donanımının da ilk onay aldığı proje olabilir.



Eklenme tarihi: 7.03.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler