En iyi fotoğraf çeken telefon Galaxy Note 8 oldu

En iyi fotoğraf çeken telefon Galaxy Note 8 oldu

Geçen ay iPhone 8 Plus'ı mobil sektörün en iyi kameralı çözümü ilan eden DxOMark, Samsung'un 6,3 inçlik yeni cihazı için beklenen incelemesini yayımladı. Genel klasmanda iPhone 8 Plus ile liderliği paylaşan Galaxy Note 8, fotoğraf çekim kabiliyetinde en yüksek puanı toplayarak zirveye yerleşti.

f/1,7 diyafram aralığına sahip 28 mm mercekli 1/2,55 inçlik 12 MP ana sensör ve ona eşlik eden 52 mm f/2,4 merceğe sahip 1/3,6 inçlik yine 12 MP telefoto kamerayla donatılan Note 8, Samsung'un Dual ISOCELL adını verdiği sistemle DxOMark'ın şimdiye kadar test ettiği telefonlar arasında fotoğraf çekim performansı en yüksek model oldu. Otomatik odaklanma performansı, düşük ışıkta pürüzsüz görüntü kaydı, 4x'e kadar yakınlaştırmada üstün görüntü kalitesi ve uygun ışığa sahip ortamda mükemmele yakın detay yakalama kabiliyetiyle yeni nesil ISOCELL sensörler analiz firmasını fazlasıyla etkilemeyi başarmış.

Çift sensörlü kameralarıyla mobil fotoğrafçılıkta ciddi iyileştirme vaat eden iPhone 8 Plus ve Galaxy Note 8, muhtemelen kısa bir süre liderlik koltuğunda oturabilecek. Bugün tanıtılacak Google Pixel 2 serisinin tüm göstergelerde liderliği devralması bekleniyor. Rakipleriyle benzer nitelikte kamera donanımı kullanacak olan Pixel 2'ler, Google'nin görüntü işleme üzerine yapmış olduğu çalışmalar neticesinde rekabette bir adım öne geçecek.



Eklenme tarihi: 4.10.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler