Samsung Galaxy Note 8 piyasadaki en iyi ekrana sahip

Samsung Galaxy Note 8 piyasadaki en iyi ekrana sahip

Ekran teknolojileri üzerine çalışmalar yürüten DisplayMate, yayımladığı son analizde Samsung'un 6,3 inçlik yeni telefonunu ele aldı. AMOLED ekranın yıllar içerisindeki gelişim sürecini takip ederek paylaştığı detaylı raporlarla teknoloji dünyasına ışık tutan firma, en iyi mobil cihaz ekranı ünvanını bir kez daha Samsung'a verdi.

2960 x 1440 piksel çözünürlüklü kavisli Super AMOLED ekranıyla Galaxy Note 8 sektörün ekran hususunda yeni lideri oldu. 1254 nit parlaklık, %4,6 ışık yansıtma oranı, sonsuz kontrast, yüksek renk üretme kapasitesi ve HDR kabiliyetleriyle Galaxy S8 serisini bile gölgede bırakan telefon, DisplayMate'nin şimdiye kadar test ettiği en iyi mobil cihaz ekranını taşıyor.

4K televizyonlar için üretilen HDR içerikleri oynatabilecek düzeydeki Note 8'in bunu bin nit üstü parlaklık dışında renk gamutu standartlarında gösterdiği performansla mümkün kıldığı belirtiliyor. DCI-P3'te %112, sRGB gamutunda ise %142 renk üretim performansı ortaya koyan ekran, kavisli formuyla birlikte benzersiz bir video izleme deneyimi vaat ediyor.

15 Eylül'de satılmaya başlayacak olan 6,3 inç OLED ekranlı Samsung Galaxy Note 8, yurtdışında bin dolara kadar çıkan fiyatlarla satılacak. Türkiye'de ise bu fiyat 4999 ₺ seviyesinde.



Eklenme tarihi: 29.08.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler