Galaxy Note 8'in çift sensörlü arka kamerasından yeni detaylar

Galaxy Note 8'in çift sensörlü arka kamerasından yeni detaylar

Mobil Dünya Kongresi Şanghay 2017 etkinliği, yalnızca Çinli üreticiler ve Qualcomm'un değil Samsung'un da önemli tanıtımlarına ev sahipliği yaptı. System LSI departmanının geliştirdiği yeni ISOCELL kamera sensörlerini tanıtan firma, ağustosta resmiyet kazanması beklenen Galaxy Note 8 ile alakalı önemli bir detayı dolaylı olarak doğruladı.

Kendi tasarladığı ilk çift sensörlü ISOCELL kamera donanımını sergileyen Samsung, biri renkli diğeri monokrom olmak üzere 13+13 MP çönürlüklü iki birime sahip sistemin avantajlarından bahsetti. Sammobile.com'a göre bu donanım, Note 8'e eşlik edeceği iddia edilen çift kameradan başkası değil. Düşük ışıkta çekim performansını ciddi manada iyileştiren, belirli bir seviyeye kadar kayıpsız yakınlaştırma imkanı sağlayan ve portre çekimlerinde bokeh efekti oluşturabilen kameranın f/2,0 diyafram aralıklı mercek ve OIS desteğiyle gelmesi bekleniyor.

Galaxy Note 8 iddialarına göre cihaz 27 Ağustos'ta tanıtılacak, 6,3 inç kavisli OLED ekran, 6 GB RAM ve 3300 mAh pille donatılacak.



Eklenme tarihi: 29.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler