Galaxy Note 3'ün ön paneli görüntülendi

Galaxy Note 3'ün ön paneli görüntülendi


Samsung'un yeni tablet telefonu, tam bir hafta sonra Unpacked 2013: Bölüm 2 organizasyonunda tanıtılacak. The Korea Times'e konuşan firmanın mobil operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Lee Young-hee, önceki gün Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear'ın 4 Eylül'de duyurulacağını beyan ederek bu öngörüleri resmen doğruladı. Bu önemli gelişmenin akabinde telefon-tablet melezinin ön paneline ait görüntüler, iki farklı kaynak tarafından internete servis edildi.

Henüz resmiyet kazanmamış mobil aygıt görüntüleri sızdırarak güvenilir bir kaynak olduğunu gösteren yedek parça satıcısı ETrade Supply, SM-N900 Galaxy Note 3'ün dokunmatik paneli ve ekranını bünyesinde barındıran ön bölümünü detaylıca inceleyerek blog sitesinden okuyucularının beğenisine sundu. Synaptics marka bir dokunmatik sensöre sahip panel, 5.68 inç genişliğinde Samsung Display üretimi Full HD Super AMOLED ekrana entegre bir şekilde üretilmiş. Yalnızca 2.2 milimetrelik bir ekran çerçevesi bulunan ve 1.8 mm kalınlığında tasarlanan donanım, geçen seneki Galaxy Note telefonundan daha büyük bir ekrana ev sahipliği yapıyor olsa da yükseklik ve genişlik bakımından 1 milimetreyi aşmayacak düzeyde bir artış yaşamış.

Galaxy S4'ün tasarım anlayışı ve renk sürümlerini benimseyecek Galaxy Note 3, Note 2'den daha sivri köşelere sahip olacak. Cihaz, ilk kez Almanya'nın Berlin şehrindeki IFA 2013 kapsamında sergilenecek. Android 4.3 Jelly Bean işletim sisteminin önyüklü bulunduğu ilk aygıtlardan biri olacağı tahmin edilen Note 3, 1.8 GHz dört çekirdekli Cortex-A15, 1.3 GHz Cortex-A7 işlemci ve ARM Mali-T628MP6 grafik birimli Exynos 5420 yonga, 3 GB LPDDR3 RAM, 32/64 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11ac ve 3.300 mAh güç ünitesiyle donatılacak.

Galaxy Note 3'ün ön paneline ait yüksek çözünürlüklü ilk fotoğrafları aşağıdaki resim galerisinde bulabilirsiniz.

Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 28.08.2013
Kaynak: ETrade Supply

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler