Galaxy Note 2 için Android 4.3'lü yeni bir üretici yazılımı sızdı

Galaxy Note 2 için Android 4.3'lü yeni bir üretici yazılımı sızdı

Sammobile, ay başında Galaxy Note 2 için Android 4.3 işletim sistemli ilk test yazılımını internete sızdırmıştı. Güvenilir bilgi kaynağının son haberine göre; üçüncü ve son Jelly Bean sürümünü sorunsuz bir şekilde kullanıcılarına ulaştırmak için iki günde bir deneme yazılımları yayımlayan Samsung'un çalışmaları hızla devam ediyor. Site, bu önemli gelişmeyle birlikte 16 Ekim tarihli yeni bir yazılımın daha dağıtımına başladı.

Galaxy S4 ve Note 3'e eşlik eden TouchWiz Nature UX kullanıcı arayüzünün gelişmiş versiyonuna yakın görsel düzenlemeleri bünyesine barındıracak Android 4.3 güncellemesi, Samsung Wallet uygulaması ve KNOX güvenlik yazılımını Galaxy Note 2 sahiplerinin kullanımına sunacak. Kullanıma bağlı arayüzün yavaşlamasına son verecek, Bluetooth 4.0 + Low Energy ve OpenGL ES 3.0 grafik API desteği sağlayacak bu yükseltmenin depolama hafızasında daha fazla yer kaplayacağını ve sistem belleğinin doluluk oranını artıracağını belirtelim.

Kasımda resmen cihaz sahiplerine ulaştırılması beklenen GT-N7100 Galaxy Note II için Android 4.3 Jelly Bean güncellemesini hemen şimdi tecrübe etmek için buradaki bağlantıdan yaklaşık 1.2 gigabayt büyüklüğündeki üretici yazılımını indirip Odin programı yardımıyla aygıtınıza kurabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 27.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler