Galaxy Note 3 için 6.500 mAh'lik Mugen Power kılıf satışa çıktı

Galaxy Note 3 için 6.500 mAh'lik Mugen Power kılıf satışa çıktı

Hong Kong merkezli bir elektronik-elektrokimya şirketinin mobil piyasadaki ünlü aksesuar markası Mugen, bugün Samsung'un Galaxy Note 3 aygıtı için geliştirdiği ek pil ve arka kapaklı aksesuar kitini resmen satışa sundu. Mugen Power serisine mensup çözüm, oldukça büyük bir pil ve bu pili ortebilecek şekilde tekrar dizayn edilmiş arka kapakla geliyor.

Galaxy Note 3'ün 3.200 mAh'lik pilinden iki kat daha büyük bir güç ünitesiyle gelen Note 3 uyumlu Mugen Power kitinde, 6.500 mAh'lik bir pil tercih edilmiş. Masaüstünde sabit tutabilmek için gerekli bir destek parçasını yapısında barındıran batarya kapağının ise, siyah ve beyaz renk seçenekleri mevcut olacak.

Satışa sunulabilmesi için gerekli sertifikalarda herhangi bir sıkıntı yaşamayan ve halihazırda piyasadaki en düşük ürün iade oranına sahip üreticiden çıkan 6.500 mAh'lik Mugen Power'i hemen şimdi firmanın resmi internet sitesinden satın almak mümkün. 98,50 dolar fiyat etiketili aksesuarı sipariş eden ilk parti tüketiciler 6 Aralık'ta ürünlerine kavuşacak. İlerleyen haftalarda Türkiye dahil diğer bölgelerdeki ithalatçıların Note 3 uyumlu Mugen Power kılıfın satışına başlayacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 17.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler