Galaxy Note 3 bir ayda 5 milyon sattı

Galaxy Note 3 bir ayda 5 milyon sattı

Samsung, 25 Eylül'de Türkiye dahil 58 ülkede piyasaya sürdüğü telefon-tablet melezi Galaxy Note 3'e dair ilk satış performansı bilgisini paylaştı. Güney Kore medyasına konuşan Samsung Mobile'den sorumlu firma yöneticisi JK Shin, yaklaşık bir ayda 5 milyondan fazla ürünün satış kanallarına ve mobil iletişim operatörlerine sevk edildiğini duyurdu.

Mobil sektördeki en parlak ekran, ARM'nin ikinci nesil Midgard mimarili T628 grafik işlemcisi, 3 GB LPDDR3 sistem belleği, microUSB 3.0 portu, 4K Ultra HD video çekim kabiliyeti ve daha birçok donanımsal özelliği bünyesinde barındıran Galaxy Note 3, özellikle yeni S Pen menüsünün sektörde yol açtığı etki sayesinde tüketicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Telefon-tablet melezi pazarına yeni firmalar dahil olmuş olsa da, Note 3 kadar dijital kalem kabiliyetleri gelişmemiş çözümlerin başarılı olması pek mümkün görünmüyor.

25 Eylül2den sonra 82 ülkede daha satılmaya başlayan Galaxy Note 3 ve diğer versiyonları, yakında Android 4.4 KitKat işletim sistemi güncellemesine de kavuşacak. Daha ekonomik bir sürümü üzerinde çalışıldığı da ileri sürülen telefon, beklenenden çok daha iyi bir satış grafiği meydana çıkarıyor. Bu satış ivmesinin ilerleyen günlerde hızlanarak devam etmesi bekleniyor.

Galaxy Note 2'de olduğu gini yine geniş ekranlı melez aygıtının tanıtımı için LeBron James'i kullanan Samsung'un NBA ile imzaladığı 100 milyon dolar değerindeki yeni sponsorluk anlaşmasının ilk ayağını oluşturan reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 31.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler