Foursquare uygulamasında arkadaşlarınızın yerine check-in yapabileceksiniz

Foursquare uygulamasında arkadaşlarınızın yerine check-in yapabileceksiniz

Konum tabanlı sosyal ağlar içerisinde mobil platformlarda da en çok kullanılan uygulama olan ve sahip olduğu özellikleriyle milyonlar üyenin farklı bir ekosistem oluşturmasını sağlayan Foursquare uygulaması yeni özelliğiyle beraber arkadaşlarınız adına check-in yapmanıza izin veriyor.

Geçtiğimiz sene mention özelliğini aktif eden Foursquare bu özelliğin çok kullanılmasından yola çıkarak yaptığı yenilikle o an aynı mekanda olan arkadaşlarınızı listeden seçerek onların adına check-in işlemini yapmanıza olanak veriyor. Arkadaşınızın yapması gereken ise sadece bildirimle birlikte gelen onayı kabul etmek. Böylece kalabalık bir grupta bir kişinin check-in yaparak tüm grubun adına bu işlemi gerçekleştirmesiyle eğlenmeye daha fazla zaman kalması sağlanıyor. Aynı zamanda aktif olmayan kullanıcılar da bu şekilde arkadaşlarının check-in yapmaları sayesinde tekrar ağa kazandırılması amaçlanıyor.

Mevcut mobil işletim sistemlerinin hepsinde kullanılabilen ve en tanınmış konum tabanlı sosyal ağ olan Foursquare uygulamasının iOS, Android, BlackBerry ve Windows Phone uygulamarına aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve hala kullanmıyorsanız size bu ekosistemin içine hemen dahil olabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Windows Phone Market'den indirmek için tıklayın.

Uygulamayı BlackBerry App World'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 26.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler