FIFA 14'ün mobil versiyonu dünya genelinde indirmeye sunuldu

FIFA 14'ün mobil versiyonu dünya genelinde indirmeye sunuldu


Bugün PC ve konsol sürümleri resmen dağıtılmaya başlayan FIFA 14, birkaç gün önce belirli bölgelerde indirmeye sunulan mobil versiyonuyla dünya genelindeki oyunseverlerin beğenisine sunuldu. Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar tarafından edinilebilen oyun, freemium iş modelini benimsiyor olsa da içeriğin tamamına ulaşabilmek ve gerçek mobil FIFA deneyimi yaşayabilmek için ücret ödemeyi gerektiriyor.

33 ligde 600'den fazla lisanslı futbol takımı ve 16.000'in üzerinde futbolcuya sahip mobil FIFA 14, kariyer, turnuva ve Ultimate Team gibi oyun modları için belirli bir ücret talep ediyor. Oyunu tamamen ücretsiz oynamak isteyen mobil cihaz sahipleri, ancak hızlı maç menüsünü kullanarak oyunu tecrübe edebilecek.

Dokunmatik ekran odaklı yeni kontrol sistemi ve üst düzey grafikleriyle serinin önceki oyunlarından sıyrılan FIFA 14'ü oynamak için iOS 5.0 ve Android 2.3.3 üstü işletim sistemi versiyonlarından birini kullanıyor olmak gerekiyor. Boyutu cihazdan cihaza göre 1,3 gigabayta kadar çıkabilen futbol simülasyonunu aşağıdaki Apple App Store ve Google Play Store bağlantılarından indirebilirsiniz.

Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 24.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler