FIFA 14'ün mobil sürümü ücretsiz olarak yayımlanacak

FIFA 14'ün mobil sürümü ücretsiz olarak yayımlanacak


Bugün Almanya'nın Köln şehrinde başlayan Gamescom 2013 kapsamında bir basın konferansı düzenleyen Electronic Arts, FIFA serisi yeni video oyununa dair yeni detaylar paylaştı. EA Sports'un başkan yardımcısı Andrew Wilson, FIFA 14'ün konsol ve bilgisayar sürümleriyle ilgili son açıklamalarının ardından ilk etapta Android ve iOS işletim sistemleri için yayımlanacak mobil versiyonun nasıl fiyatlandırılacağını açıkladı.

Dokunmatik ekranların sunduğu imkanları futbol oynanış türünde en iyi şekilde kullanabilmek için yeni bir kontrol sistemi geliştiren EA Sports, tamamen ücretsiz yayımlanacak FIFA 14 ile mobil futbol oyunlarında çığır açacak değişikliklere imza atacağını düşünüyor. 34 lisanslı stadyum, 30 lig ve 6000'den fazla oyuncuyu bünyesinde barındıracak yapım, önceki mobil FIFA oyunlarından çok daha gelişmiş bir tatik oluşturma sistemini beraberinde getiriyor.

Deneme sürümü 10 Eylül'de dağıtılacak FIFA 14'ün Xbox 360, PS3 ve PC için resmi satışı 24 Eylül'de başlayacak. Mobil FIFA 14 versiyonunun en geç ekimde Google Play Store ve Apple App Store'deki yerini alması bekleniyor. Apple iPhone, iPad, iPod Touch serileri, Android'li akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için geliştirilen FIFA 14'ü ilerleyen dönemlerde diğer mobil platformlarda da görmemiz mümkün.

Uygulama içi ödeme sistemi entegreli mobil FIFA 14 için herhangi bir ücret talep edilmecek. Ancak oyunda ilerleyebilmek için Amerika dağıtımcının oyuncuları belirli bir harcamada bulunmaya iteceği tahmin ediliyor. Oyunun resmi oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 21.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler