Yeni Family Guy oyunu Android ve iOS için resmen indirmeye sunuldu

Yeni Family Guy oyunu Android ve iOS için resmen indirmeye sunuldu

Uzun süredir yayın hayatını sürdüren ünlü çizgi dizi Family Guy, yeni oyunuyla mobil cihazlardaki yerini almaya başladı. Televizyon dizisinin yayıncısı Fox ve TinyCo işbirliğiyle geliştirilen oyun, kısa süre önce iOS platformu için kısıtlı olarak dağıtılmaya başlamıştı. Oyun, bugün itibarıyla hem Android hem de iOS işletim sistemleri üzerinden resmi olarak indirmeye sunuldu.

Family Guy: The Quest for Stuff adlı oyun, San Francisco merkezli bir oyun stüdyosu olan TinyCo tarafından geliştirilmiş. Yeni Family Guy oyunu, dizinin ana karakterlerinden Peter Griffin ve dev horoz Ernie arasındaki büyük kavga sonrası harabeye dönen hayali Quahog şehrinde geçiyor. Karakterlerin gerçek seslendirmeleriyle mevcut olduğu oyun, Family Guy'un kendine has esprileri ve dizinin geçmişiyle bağlantılı birtakım olayları beraberinde getiriyor. Eğlenceli bir oynanış vaat eden oyunda amaç, yok olan Quahog şehrini çizgi dizinin kahramanlarını kurtararak yeniden inşa etmek.

Android ve iOS platformlarından birini kullanan akıllı telefon, tablet bilgisayar veya diğer cihaz grupları tarafından ücretsiz indirilebilen Family Guy: The Quest for Stuff, oyuna entegre uygulama içi ödeme sistemiyle geliştiricisine gelir sağlayacak. İki farklı para birimi bulunan oyunda daha hızlı ilerleyebilmek için 1,99 dolardan 99 dolara kadar çıkan fiyatlara sahip sanal para paketleri satın almak gerekiyor.

Belirli aralıklarla internete bağlanarak oyuncunun gelişmini internet profiline kaydetmeye ihtiyaç duyan Family Guy: The Quest for Stuff hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki oyunun hikayesine giriş videosunu izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 10.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler