Bethesda'nın ilk mobil oyunu iOS için çıktı: Fallout Shelter

Bethesda'nın ilk mobil oyunu iOS için çıktı: Fallout Shelter

Bethesda, ünlü eğlence fuarı E3'teki ilk konferansında önemli duyurulara imza attı. DOOM, Dishonored 2 ve firmanın merakla beklenen Fallout 4 oyunu bu basın etkinliğinde tanıtıldı. Tecrübeli video oyun yapımcısı/dağıtımcısının ilk mobil oyunu da yine E3 2015 kapsamında Dolby Theater sahnesinde oyunseverlerin beğenisine sunuldu.

Sektördeki yirmi yıllık tarihiyle açık dünya türünün en köklü oyun serileri arasında gösterilen Fallout, yapımcının ilk mobil oyunu sayesinde akıllı telefon ve tabletlerle buluştu. Hayat simülasyonu türündeki Fallout Shelter adlı oyun, Fallout evreninin meşhur sığınaklarından ilham alınarak tasarlanmış. Nükleer felaket sonrası yok olan dünyada insanlar için yaşanacak bir yuva sunan Vault'lar, bu oyunla mobil cihaz sahiplerinin idaresine veriliyor.

NimbleBit tarafından geliştirilen Tiny Tower oyununu andıran Fallout Shelter, oyuncuya kendi Vault'unu inşa etme imkanı tanıyor. Oluşturduğunuz sığınağa insan kabulü, daire düzenlemesi, dış dünyanın keşfi ve mutant ya da isyancı baskınlarına karşı savunma gibi eylemlerle Fallout dünyasını mobil cihazınızdan tecrübe edebileceksiniz.

Tamamen ücretsiz olan Fallout Shelter, oyuncuları hiçbir şekilde uygulama için ödemeye mecbur bırakmıyor ve internet bağlantısına ihtiyaç duymuyor. Mobil oyun dünyasının tüketici aleyhine işleyen kanunlarını uygulamak yerine sektörün en tecrübeli ismine yakışır tarzda bir ekstra oyun geliştiren Bethesda, Fallout Shelter'i App Store aracılığıyla iPhone ve iPad kullanıcılarıyla buluşturdu bile. Henüz Android platformuna gelip gelmeyeceği hakkında bilgi verilmeyen oyunun resmi tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 15.06.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler