Fall Down 2 iOS oyunu hem basit hem eğlenceli

Fall Down 2 iOS oyunu hem basit hem eğlenceli

Akıllı telefonlardaki bazı oyunlar bizi eğlendirirken bazıları ise zorluğu ile tam tersi bir etki yaratabiliyor. Bir de akıllı telefonlarda oyun oynamak diğer platformlara göre farklı yetenekler isterken oynanışı ile basit olan ve keyifli zaman geçirmemizi sağlayan oyunların daha çok tercih edildiği bir gerçek.


Fall Down 2 oyunu da bu basitlikle eğlenceyi birleştiren ve taşıdığı nostaji havasıyla zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamayacağınız bir oyun. İlk oyunuyla hatırı sayılır bir başarı elde eden Fall Down’ın devamı da ilki gibi çok keyifli. Hem parmağınızla hem de hareket sensörleriyle beraber kontrol edebildiğiniz bilyeyi en aşağıya ulaştırmak için çalıştığımız oyunda, arkamızdan koşturan lazere ve bizi bekleyen engellere de dikkat etmemiz gerekiyor. Farklı toplar, arkaplanlar ve temalarla süslü oyunda bu seçenekleri açmak için de oyun içindeki yıldızları toplamamız gerekiyor.

Hem basit oynanışı hem de eğlenceli yapısıyla keyifli vakit geçirebileceğiniz bu güzel oyunu aşağıdaki linkten indirebilir ve en aşağıya ulaşmak için parmaklarınızı kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 11.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler