Facebook Lite Android uygulaması indirmeye sunuldu

Facebook Lite Android uygulaması indirmeye sunuldu

Tüm dünyada milyarları aşmış bir kullanıcı topluluğuna hizmet veren Facebook, her bölgeye uyum sağlayabilmek amacıyla bugün yeni bir mobil uygulama yayımladı. Lite etiketini taşıyan yeni Facebook uygulaması, Afrika ve bazı Asya ülkelerindeki gelişmemiş mobil veri aktarım sistemlerinde en iyi performansı verebilmek için optimize edilmiş. Düşük internet kullanımı gerçekleştiren Facebook Lite, 2G bağlantısıyla bile sosyal ağa dahil olabilmeyi mümkün kılıyor.

Orijinal Facebook uygulaması 100 megabaytın üstünde büyüklüklere ulaşırken; Facebook Lite ile platform kullanıcısı 252 KB'lik bir dosya ile Facebook uygulamasını cihazına yükleyebiliyor. İnternet kullanımı çok daha düşük olsa da, Facebook Lite ile popüler internet servisinin neredeyse tüm fonksiyonlarından faydalanılabiliyor.

Hafta sonundan beri Play Store'de kullanıcılar tarafından indirilebilir durumdaki Facebook Lite, Türkiye'deki cihazları kapsamıyor. Ancak buradaki APK dosyasını indirerek çok daha az kota tüketen, daha az yer kaplayan hafifletilmiş Facebook yazılımına erişebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 26.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler