Facebook Home 1 Milyon'u geçti

Facebook Home 1 Milyon'u geçti

Akıllı telefonlarda daha görsel ve daha sosyal bir kullanım amacıyla ortaya çıkan ve arayüzü Facebook için özelleştiren Facebook Home uygulaması 1 milyon kullanıcı sayısını devirirken yeni bir güncelleme de yayınladı.

Yeni cihaz desteklemeyen ve sadece ufak hataları düzelten güncelleme yeni özellikler de sunmuyor. Desteklenen cihaz sayısının ise önümüzdeki güncellemeler ile artması bekleniyor. Analistler tarafından yapılan yorumlar ise Facebook Home’un ulaştığı indirme sayısının çok da önemli bir rakam olmadığı konusunda ortak fikirdeler. 1 milyarı aşan abone sayısında 1 milyon indirilme sayısı gerçekten önemsiz gibi de gözüküyor.

Diğer bir görüş ise indirilme sayısından ziyade Facebook’un kullanıcı deneyimleriyle ilgilindiğini söylese de burada da firmanın pek başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Nitekim Play Store’da gözüken 2.2 skoru ve yapılan yorumlarda bunu destekliyor.

Facebook’un uygulaması için ne gibi yenilikler yapacağı ya da hangi cihazlara destek sunacağı şimdilik bilinmiyor. Bilinen ise tüketici tarafında Facebook Home’un pek de tercih edilecek bir yapıya sahip olmadığının anlaşılması.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 10.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler