Facebook Android Telefon

Facebook Android Telefon

Dünyanın en büyük sosyal ağı olan ve İnternet’te bir farklı bir dönemim açılmasında başrol sahiplerinden biri olan Facebook’un uzun süredir bir akıllı telefon üreteceği dedikoduları dönem dönem teknoloji haberlerindeki yerini almış fakat bu söylentiler dedikodu seviyesinden bir adım öne geçememişti.

Facebook’un 4 Nisan Perşembe günü gerçekleştireceği etkinlik ise şimdi yine bu söylentilerin tekrar ortaya çıkmasına neden oldu. Tanıtım için gönderilen davetiyede Facebook’un “ Come See Our New Home on Android” yani “Gelin ve Android’deki yeni evimizi görün” sloganıyla ilk anlamda mobil olarak yeni bir uygulama ile karşımıza çıkacağı düşünülse de, TechCrunch’ın Facebook’a yakın kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre karşımıza çok daha önemli bir yenilik çıkacak. Bu yeniliğinse özel bir Android versiyonuna sahip akıllı telefon olacağı iddia edildi.

Bunun için HTC ile birlikte çalıştığı da belirtilen Facebook’un akıllı telefon çıkartıp çıkartmayacağı ile ilgili henüz kesini bir bilgi yok. Facebook’un tanıtıma verdiği önem düşünülürse bunun mobil uygulama gibi bir yenilik olma ihtimali düşüyor. Bakalım Facebook İnternet’te yarattığı devrimi 4 Nisan’da tanıtacağı yeniliğiyle farklı bir yerlere mi taşıyacak yoksa bambaşka bir hizmetle mi karşımıza çıkacak. Bunu anlamak için 4 Nisan’ı beklemek gerekecek.



Eklenme tarihi: 1.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler