@evleaks, mobil cihaz sızıntılarına son verdiğini açıkladı

@evleaks, mobil cihaz sızıntılarına son verdiğini açıkladı

Mobil cihazlarla alakalı sızıntı haberleri, @evleaks ile son dönemde hiç olmadığı kadar güçlü hale gelmeye başlamıştı. Geçen sene gerçek kimliğini açıklayarak ününe ün katan sektörün en güvenilir kaynağı artık sızıntılarını sonlandırma vakti geldiğini duyurdu. Yine Twitter hesabından tıpkı sızıntılarında olduğu gibi aniden emeklilik kararını duyuran Evan Blass, teknoloji medyasını besleyen en kuvvetli kanalın kapandığını takipçileriyle paylaştı.

2004'ten beri multipl skleroz adlı bir tür nörolojik hastalıkla mücadele eden Blass, son yıllarda iyice kötüye giden sağlık durumu ve ilaç teminiyle alakalı yaşadığı sıkıntılar nedeniyle gündeme gelmişti. The Next Web internet sitesine konuşan meşhur sızıntı ustası, yaptığı işten geçimini sağlayabilmek için verdiği uğraşların sonuçsuz kaldığına değindi. İlk önce aylık sponsorluklarla başlayan ve promosyon mesajlarına dönüşen @evleaks'ın para kazanma yöntemi, son olarak evleaks.at internet sitesiyle yeni bir boyut kazanmıştı. Fakat takipçilerinin büyük kısmı reklam engelleme araçları kullandığı için beklediği gelir kaynağını oluşturmakta zorluk çeken tecrübeli isim, bundan sonra şansını yeni bir kariyer oluşturarak denemeyi planlıyor.

Sürekli kötüye giden sağlığı nedeniyle kendisi için ekonomik anlamda daha iyi bir gelecek hazırlamak isteyen Evan Blass'ın Engadget.com baş editörlüğü, Pocketnow.com ve @evleaks serüveninden sonraki durağı neresi olur bilinmez. Teknoloji medyası ve okuyucularının saygısını kazanan @evleaks'a yeni kariyerinde başarılar diliyoruz.




Eklenme tarihi: 4.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler