Çerçevesiz ekranlı Essential Phone dayanıklı kasasıyla şaşırttı

Çerçevesiz ekranlı Essential Phone dayanıklı kasasıyla şaşırttı

Android'in babası olarak bilinen Andy Rubin'in kurduğu mobil donanım girişimi Essential, ilk telefonunu birkaç hafta önce piyasaya sürdü. Her üst düzey cihazda olduğu gibi Essential Phone için de kendi dayanıklılık testini kapsayan bir video yayınlayan meşhur Youtube kanalı JerryRigEverything, çerçevesiz ekranlı telefonun tahmin edilenden çok daha sağlam olduğu ortaya çıkardı.

Ön yüzü Corning Gorilla Glass 5, arka yüzeyi seramik ve çerçevesi titanyumla kaplı olan Essential Phone PH-1, yayıncının şimdiye kadar test ettiği en dayanıklı cihazlar arasına girmeyi başardı. Bükülme testinden kuvvetli yapısı sayesinde hasarsız kurtulan, LCD ekranı ateşten etkilenmeyen ve kamera, parmak izi okuyucusu çizilmez materyalle kaplı olan telefonun alınabilecek en dayanıklı akıllı telefon olduğunu söylemek mümkün.

699 dolarlık fiyat etiketiyle amiral gemi telefonların giderek yükselen fiyat bandını eski seviyesinde tutarak tüketicileri memnun eden Essential Phone, halihazırda yalnızca ABD ve Kanada'da satılıyor. Ancak yakın gelecekte Andy Rubin'in yeni girişimiyle Avrupa ve diğer pazarlara da giriş yapabileceği konuşuluyor.



Eklenme tarihi: 7.09.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler