En İyi Kameraya Sahip Cep Telefonları

En İyi Kameraya Sahip Cep Telefonları

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle herkes adeta fotoğrafçı oldu diyebiliriz. Akıllı telefon sektörünün gelişmesiyle birlikte telefonlar artık fotoğraf makinesini aratmıyor. Her anımızı ölümsüzleştirdiğimiz fotoğraflar ya da videolara akıllı telefonlar sayesinde daha kolay bir şekilde erişebilmekteyiz.

Bu yazımızda sizin için ana kamera performansı iyi olan akıllı telefonları bir araya topladık. Listede Türkiye’de satışı olan kamera performansı en iyi telefonlar yer alıyor.

iPhone 13 Pro Max


iPhone 13 Pro Max 12 megapiksel kamera çözünürlüğüne sahip. Sensor-shift OIS ve HDR gibi başka özellikleri de bulunuyor. Geniş açı ana kamerası F1.5 diyafram açıklığına sahip ve LİDAR sensörü derinlik algılaması konusunda oldukça başarılı.



Samsung Galaxy S21 Ultra


Samsung Galaxy S21 Ultra 108 megapiksel kamerasıyla gönülleri fethediyor. F1.8 değerinde HDR ve OIS ana kamerası bulunuyor. Ayrıca kadraj değişimine hızlı bir şekilde tepki verebilen Laser Auto Focus sistemi de bulunuyor. 12 + 10 + 10 modelinde 3 kamerası bulunan Galaxy S21 Ultra, geniş açı çekim imkanına sahip olmanın yanı sıra, 3x ve 10x yakınlaştırma özelliğiyle de öne çıkıyor.



Huawei P40 Pro


Huawei P40 Pro, 50 megapiksel kameraya sahip. F1.9 diyafram açığı bulunan modelde, OIS ve EIS desteği de göze çarpıyor. Ekstra geniş açılı kameraya sahip bu modelde, TOF 3D sensör desteği de bulunuyor.



OnePlus 9


OnePlus 9 cihazı 48 megapiksel kameraya sahip. Kaliteli fotoğraflar çekebileceğiniz OnePlus 9’da F1.8 diyafram açıklığı bulunuyor. EIS ve HDR desteği de bulunan cihazda Sony’in IMX689 sensörü kullanılmıştır.



Samsung Galaxy Z Fold 3


Popülerleşen katlanabilir akıllı telefonların en sevilen modellerinden biri olan Samsung Galaxy Z Fold 3, HDR ve OIS desteği bulunan 12 megapiksel kameraya sahip. Geniş açılı kamerası ve 2X optik zoom özelliği ile de harika fotoğraflar çekmenize imkan sağlıyor.



Eklenme tarihi: 27.12.2021

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler