En güzel iPhone 4 aksesuarları

En güzel iPhone 4 aksesuarları

iPhone 4 modelinin operatörler aracılığı ile satılması fiyatının 3000 TL’den 1600 TL’ye kadar düşmesine neden oldu. Her ne kadar fiyat yarı yarıya düşse de, 1.600 TL, çok iyi özellikleri olan bir dizüstü bilgisayar fiyatı kadar. Bu sebeple telefonunuzda kullanım sonrası oluşabilecek etkileri azaltmak için ekran koruyucu kılıf, deri veya rubber kılıf gibi seçenekleri düşünmenizi öneririz.

  • Apple iPhone 4 ekran koruyucu film
    Telefonunuzun ekranını çizilmelere karşı korur. Çok ince bir yapıya sahip olduğundan dolayı ekran üzerinde farkedilmez. Dokunmatik ekranın özelliğini etkileyecek bir yapıya sahip değildir.

    Satın Al: 13.69 TL

  • Apple iPhone 4 kılıf
    iPhone 4 parlak ve çizilmeye çok müsait bir telefon. Telefonun üzerinde oluşan çizikler zamanla canınızı sıkacak bir duruma gelebiliyor. Telefonu cebinize sokup çıkarırken, masanızın üzerine koyup alırken ufak çizikler meydana gelebilir. Bunları engellemenin bir çok yolu var.

    • Apple iPhone 4 tüm gövde koruyucu film
      Oldukça kaliteli olan ve ekran da dahil tüm gövdeyi saran şeffaf görünmez dayanıklı kılıf telefonunuzu çizilmelere karşı koruyabileceğiniz en etkili seçenek. Telefonda kılıf kullanmak istemiyorsanız bu seçeneği öneririz.

      Satın Al: 32.94 TL

    • Apple iPhone 4 şeffaf kılıf
      iPhone 4 şeffaf kılıf, telefonunuzun arka kısmını korur. Böylece telefonunuzu istediğiniz yere rahatlıkla bırakabilirsiniz.

      Satın Al: 18.82 TL

    • Apple iPhone 4 rubber kılıf
      iPhone 4 Rubber kılıf da aynı şeffaf kılıf gibi telefonunuzun arka yüzeyini çizilmelere karşı korur. Rubber kılıf sert yapıya sahiptir fakat dış yüzeyi, dokunduğunuzda kumaş hissi verir.

      Satın Al: 20.53 TL

    • iPhone 4 deri kılıf
      iPhone 4 deri kılıf, telefonunu çantasında taşıyacak olan veya sürekli elinde gezdirecek olan kullanıcılar için idealdir. Deri kılıf telefonunuza tam uygundur ve çizilme riskine son verir. Çantanızda taşıdığınızda diğer cisimlerin telefonunuza vereceği zararı önler.

      Satın Al: 29.50 TL

  • Apple iPhone 4 Bluetooth kulaklık
    Özellikle iPhone 4 için kullanılması gereken bir ürün. Telefondaki sinyal gücü problemi, cihazın şebeke bağlantısı bulmak için daha fazla güç harcamasına neden oluyor. Bu da telefonun etrafa yaydığı radyasyon miktarını artırıyor. Bluetooth kulaklık kullanmak bu zararı en aza indirir.

    Satın Al: 50.74 TL

  • iPhone 4 araç şarj cihazı
    USB çıkışı sayesinde hem telefonunuzu hem de Bluetooth kulaklığınızı araç şarj cihazı ile doldurabilirsiniz.

    Satın Al: 10.62 TL

  • iPhone 4 telefon tutucu
    Telefonunuzu aracınızın içerisinde telefon tutucu ile kullanabilirsiniz. Böylece GPS özelliğini kullanarak yol tarifleri alabilirsiniz. Görüntülü görüşmeler de telefon tutucu ile daha kolay yapılmaktadır.

    Satın Al:34.22 TL

  • iPhone 4 masaüstü şarj cihazı
    iPhone 4 masaüstü şarj cihazı ile hem cihazınızı şarj edebilir hem de telefonunuzu senkronize edebilirsiniz. Telefonunuzu şarj cihazından çıkarmadan gelen çağrıları cevaplayabilirsiniz.

    Satın Al: 76.70 TL



Eklenme tarihi: 5.10.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler