En çok mesaj gönderen kazanıyor

En çok mesaj gönderen kazanıyor

Kızarmış parmaklar SMS yarışması kapsamında bir ay içerisinde en çok mesaj gönderen, en çok mesaj alan ve en çok farklı kişiye mesaj gönderen ilk üç kişi cep telefonu ve hediye kontör kazanıyor. Hediyeler üç farklı kategorideki ilk üçe verilecek.

Motorola RIZR Z3Birinciye Motorola RIZR Z3
Yarışma üç kategoride yapılıyor. Bu kategoriler En çok SMS gönderen, En çok SMS alan ve en çok farklı kişiye mesaj gönderenler. Her kategori birincisi Motorola RIZR Z3, her kategorinin ikincisi 1000 kontör / 250 dakika, her kategori üçüncüsü 500 kontör / 125 dakika kazanıyor.

Motorola RIZR Z3 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yarışmaya nasıl katılacaksınız?
Hemen KAYIT yazıp 5656’ya gönderin, ay içerisinde bu kategorilerden birinde dereceye girerek cep telefonu veya kontör kazanın. Yarışmaya sadece Gnçtrkcll üyeleri katılabiliyor. Hemen Gnçtrkcll üyesi olmak için cep telefonunuzun mesaj kısmına GNC yazıp 2222’ye göndermeniz yeterlidir. GNC şifrenizi öğrenmek için ise SFR yazıp 2222’ye göndermelisiniz.

Ayrıntılar neler?

  • Yarışma 31 Ağustos tarihine kadar devam aylık olarak devam edecek.
  • Kazandığınız kontörleri 1 ay boyunca sadece Turkcell abonelerini ararken kullanabileceksiniz.
  • Bir yarışmacı aynı ay içerisinde bir çok kategoride dereceye girerse maddi değeri en yüksek olan hediyeyi alacaktır.
  • Yurt içine ve yurtdışına gönderdiğiniz bütün SMS’ler sayılacaktır. Yalnızca Web mesaj, Akıllı mesaj, doğum günü kampanyası ve Bizbize Kamu mesajları sayılmayacaktır.

Mobilize Bilgi
Turkcell hattınıza kontör yüklemek için 8090, bakiye sorgulamak için 8091’i arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 2277 gönderiniz.



Eklenme tarihi: 15.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler