Dünyanın eğitim içeriği Türkçe olarak Turkcell Dijital Akademi’de

Dünyanın eğitim içeriği Türkçe olarak Turkcell Dijital Akademi’de

Dünyanın önde gelen eğitim kurumlarıyla iş birliği yapan Turkcell, eğitim alanında yeni bir proje geliştirdi. Turkcell Grup’un stratejik gelişim merkezi olarak 2006’dan bu yana devam eden Turkcell Akademi dijitalleşerek, eğitim kurumlarının içeriklerini Türkçeleştirerek sunuyor.

Teknolojiyle bilgiye erişimi kolaylaştıran ve yaygınlaştıran bu yenilik sayesinde Turkcell Dijital Akademi, dünyanın en güncel eğitim video ve modüllerini, ücretsiz ve tamamen Türkçe olarak sunuyor. Turkcell, yakında Türkiye ve dünyanın önde gelen eğitim kurumlarıyla işbirliklerinin artarak devam edeceğini ve içeriğin her geçen gün daha da zenginleşeceğini açıkladı.

Turkcell Dijital Akademi’ye bilgisayar ve cep telefonları üzerinden, www.turkcell.com.tr/akademi adresini tıklayarak ulaşmak mümkün. Turkcell Dijtal Akademi’de Liderlik, Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik, İş Dünyası ve Öğren-Khan Academy başlıkları altında içerikler sunuluyor. 65 farklı eğitmenden 2000’i aşkın video ve e-learning formatında yüzlerce eğitim bulunuyor.

Eğitimler 35 milyon Turkcell’liye açık ve ücretsiz. Turkcell’lilerin web sitesine üye girişi yapmak için Turkcell’lilerin 2222’ye SIFRE yazıp göndermeleri ve gelen şifreyi kullanmaları yeterli oluyor.



Eklenme tarihi: 15.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorumlar

hasan özaslan - 2.03.2014 23:24:00
başarılarınızın devamını dilerim teşekürler turkcell.....
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler