Dots: iOS platformunun bağımlılık yapan meşhur oyunu Android için yayımlandı

Dots: iOS platformunun bağımlılık yapan meşhur oyunu Android için yayımlandı


2012'de sosyal haber platformu Digg'in isim hakkı ve alan adını, geçtiğimiz nisan ayında ise Instapaper servisinin büyük bölümünü satın alarak internet aleminde ciddi bir ilerleme kaydeden Betaworks, Dots isimli mobil oyununun Android sürümünü yayımladı. İki ay önce iOS platformu için indirmeye sunulan Dots, bağımlılık yapan oynanış türüyle iOS kullanıcılarının beğenisine kazanarak kısa sürede 5 milyon indirme barajını aşmayı başarmıştı.

Oyun, 60 saniye içerisinde 36 noktaya sahip oyun alanındaki aynı renkteki noktaları belirli bir kurala uygun şekilde birleştirmeye dayanan bir oynanışa sahip. Sadece iOS platformundaki Dots oyuncuları, iki ayda 1 milyardan fazla oyun oynayarak yapımın bağımlılık yapıcı sistemini gözler önüne serdi. Android versiyonuyla mobil oyun endüstrisinde büyümeye devam etmek isteyen Betaworks, Dots'a yeni bir oyun modu eklediğini de müjdeledi.

Zaman sınırlamasına sahip ilk modun yanı sıra 30 hamle kısıtlamalı ikinci bir mod ekleyen yazılım geliştiricisi, Dots'un Android sürümünü Google Play Store ve Amazon Appstore üzerinden mobil cihaz sahiplerinin beğenisine sundu. Tamamen ücretsiz olan Dots'un uygulama içi ödeme sistemi aracılığıyla ek güçler satın almak mümkün. Yapımın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 18.08.2013
Kaynak: tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler