Flappy Bird geliştiricisinden Swing Copters iOS ve Android oyunu çıktı

Flappy Bird geliştiricisinden Swing Copters iOS ve Android oyunu çıktı

2014'ün en ünlü mobil oyunu Flappy Bird, kısmi geri dönüşünü gerçekleştirdi. Bağımlılık yapan yapımın özgün oynanışı, Dong Nguyen imzalı yeni oyunda farklı fizikler ve engellerle karşımıza çıkıyor. Şimdiden onlarca çakması yayımlanan oyun, .GEARs Studios adlı Nguyen'e ait oyun stüdyosu tarafından mobil cihazlar için resmen indirmeye sunuldu.

Retro grafik anlayışından vazgeçmeyen Vietnamlı geliştirici, Swing Copters adını verdiği yeni oyununda, pervane şapkalı bir karakterin kontrolünü oyunculara veriyor. Tek dokunuşlu kontrol sistemine rağmen ilerlemesi oldukça zor olan Swing Copters, şimdilik yalnızca iOS ve Android platformları için indirilebilir durumda. Şimdiye kadar Windows ve BlackBerry için herhangi bir oyun geliştirmeyen meşhur oyun programcısının son yapımıyla başarı elde etmesi halinde bu işletim sistemlerine yönelik port çalışmalarına başlaması bekleniyor.

iOS 7 ve üstü, Android 3.0 ve üstü işletim sistemlerini destekleyen Swing Copters, tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor. Ancak reklamları kaldırmak isteyenler veya geliştiriciyi desteklemeyi arzu edenler bir dolarlık reklam kaldırma ödemesini kullanabiliyorlar.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 21.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler