Dokunmatik arka yüzeye sahip Oppo N1'in yeni görüntüleri ortaya çıktı

Dokunmatik arka yüzeye sahip Oppo N1'in yeni görüntüleri ortaya çıktı


Özgün donanım ve yazılım tasarımları sayesinde yerel üreticilikten sıyrılıp uluslararası bir marka haline gelen Oppo, günlerdir sosyal medya üzerinden yeni akıllı telefonuyla alakalı görüntüler paylaşıyor. N-Lens adında bir kamera sensörü ve özel bir görüntü çipine sahip olduğu öğrenilen N1 isimli cihaz, ortaya atılan ilk söylentilerde, kamera-tablet melezi formunda geliştirilmiş bir çözüm olarak nitelendirilmişti. Yayımlanan yeni fotoğraflar N1'in, Find 7 adıyla bilinen Find 5'in halefinden başka bir aygıt olmadığını gözler önüne serdi.



Henüz teknik özellikleri kesinleşmemiş olan Oppo N1'in rakiplerinden farklı olarak berabeberinde getireceği ana fonksiyon, arka kapağına entegre edilen dokunmatik yüzey olacak. Kameranın hemen altındaki Oppo logosunun bulunduğu bölge, kullanıcının iki yana doğru sürükleme hareketi yaparak şarkı değiştirme, menüler arası geçiş ve daha birçok yazılımsal işlemi yerine getirebilmesini sağlayacak. Dokunmatik yüzey ayrıca, yukarı-aşağı sürükleme, basılı tutarak öge taşıma, listeler arası geçiş gibi diğer telefonların trackball/trackpad veya herhangi bir fiziksel düğmeye ihtiyaç duyduğu giriş yöntemlerini telefonu tuttuğunuz elinizle kolayca gerçekleştirebilmenizi sağlayacak.



Qualcomm'un amiral gemi yongası Snapdragon 800 MSM8974, 2-3 GB sistem belleği, 4.000 mAh pil ve farklı arayüz seçeneklerine sahip Android Jelly Bean işletim sistemini beraberinde getirecek N1, eylülün ilk yarısında tanıtılıp ay sonuna doğru Çin'de satışa çıkacak. Oppo, yeni telefonunu memleketi dışında Oppo Style çevrimiçi perakende mağazaları aracılığıyla Amerika ve birçok Avrupa ülkesindeki tüketicilerin beğenisine sunacak. Üreticinin Avrupa'da başarılı olması halinde ilerleyen dönemlerde Oppo Style üzerinden Türkiye'de de resmi satışa başlaması bekleniyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 27.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler