Deus Ex: The Fall oyunu Eylül'de Android için yayımlanacak

Deus Ex: The Fall oyunu Eylül'de Android için yayımlanacak


Uzak doğulu video oyun firması Square Enix, mobil pazara yönelik yatırımları için oluşturduğu dağıtım şirketi Square Enix Mobile ile ilk Deus Ex yapımını geçen ay piyasaya sürdü. James Swallow'un Deus Ex: Icarus Effect adılı romanının kaldığı yerden devam eden The Fall, E3 2013'teki tanıtımı sırasında fuar katılımcıları ve oyunculardan tam not almış, şimdiye kadar geliştirilmiş en geniş kapsamlı mobil oyun olarak nitelendirilmişti.

Yaklaşık bir ay önce iOS işletim sistemi için satışa sunulan Eidos Montreal, N-Fusion ortak yapımı meşhur bilim-kurgu serisi Deus Ex'in ilk mobil oyunu, geçtiğimiz günlerde önemli bir güncelleme almıştı. Apple iPad 2 desteği kazanan ve jailbreak edilmiş aygıtlara uygulanan kısıtlamayı kaldıran yeni sürümle ilgili Eidos Montreal tarafından bir açıklama yayımlandı. Resmi internet sitesinde oyuna yeni sürümle eklenen yenilik ve değişiklikleri ilan eden Kanadalı oyun geliştiricisi, aynı zamanda Android versiyonuna dair yeni detaylar paylaştı.

Android için Deus Ex: The Fall'ın Eylül'de çıkacağını müjdeleyen Square Enix bünyesindeki oyun stüdyosu, oyunun kesin çıkış tarihi ve fiyat bilgisini henüz takipçileriyle paylaşmadı. Önümüzdeki günlerde sosyal medya kanalları üzerinden daha fazla bilgi paylaşacak geliştiricinin Google Play Store üzerinden de 6,99$ fiyatla satış yapacağı tahmin ediliyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 14.08.2013
Kaynak: Eidos Montreal

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler