Deus Ex: The Fall, 11 Temmuz'da iOS için satışa sunulacak

Deus Ex: The Fall, 11 Temmuz'da iOS için satışa sunulacak


Square Enix'in mobil bölümü tarafından Deus Ex: Human Revolution'un geliştiricileri Eidos-Montreal ve N-Fusion ortaklığıyla geliştirilen Deus Ex serisinin ilk mobil oyunu, 11 Temmuz'da satışa çıkıyor. Konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınlayan Square Enix Mobile, Deus Ex: The Fall isimli büyük bütçeli mobil yapımın önümüzdeki perşembe resmen satılmaya başlayacağını müjdeledi. İlk etapta Apple'nin iOS platformu için App Store'ye giriş yapacak oyun, yıl sonuna kadar Android işletim sisteminin resmi içerik mağazası Google Play Store'ye de gelecek.

Deus Ex: The Fall oyununun 2027 yılında geçecek hikayesi, Deus Ex: Icarus Effect isimli bilim-kurgu romanının bıraktığı yerden başlayacak. Türünün en meşhur serileri arasında gösterilen Deus Ex'in ilk mobil dağıtımı, oyunculara 6 saatlik bir oynanış süresi vaat ediyor. Mobil içerik piyasasında görmeye pek alışık olmadığımız düzeyde bir yatırıma imza atan Square Enix, mobil içeriklerden sorumlu şirketi ve Deus Ex gibi kaliteli yapımlarıyla hızla büyüyen mobil oyun sektöründe kendine yer açmayı planlıyor.

11 Temmuz'da Apple App Store'deki yerini alacak Deus Ex: The Fall, iPhone 4S, iPhone5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPod Touch 5 ve üstü modelleri destekleyecek; 6.99$/4.99£/5.99€ fiyat etiketiyle satılacak. Yedi ayrı kaynak tarafından E3 2013'ün en iyisi iOS oyunu seçilen Deus Ex: The Fall'a ait tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 8.07.2013
Kaynak: http://www.computerandvideogames.com/418106/deus-ex-the-fall-launches-july-11/

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler