Dafoni ekran koruyucu filmler Türkiye’de

Dafoni ekran koruyucu filmler Türkiye’de

Türkiye’nin mobil aksesuarda uzman firması Erkas Telekomünikasyon, Dafoni marka ekran koruyucu filmleri Türkiye’de satışa sunuyor.

Samsung Galaxy S4, iPhone, HTC One, Sony Xperia Z gibi amiral gemisi telefonların ekranlarını sizin için her türlü tehlikeye karşı koruyan darbe emici ekran koruyucu filmler, özel lazer kesimli, parmak izi bırakmayan filmler ile telefonlarınızda maksimum güvenlik başlıyor.

Dokunmatik hissini üst seviyelerde tutan ince tasarımı ile telefonunuzda varlığını farkettirmeyen Dafoni gizlilik özellikli ekran koruyucu filmleri ile telefonunuzdaki işlemlerinizi etrafınızdaki meraklı gözlerden koruyacak.

Deneyimli ve mobil teknolojileri yakından takip eden Erkas Telekomünikasyon tecrübesi ile ülkemizdeki tüketicilerle buluşacak Dafoni marka ekran koruyucuları uygun fiyatları ile de kullanıcı dostu olacak.

Dafoni, ekran korucuları ile beraber cep telefonu kılıflarını da ülkemizdeki kullanıcıların beğenisine sunarken, rengarenk, modayı takip eden ve telefonunuzu her türlü dış etkenden koruyan kılıfları da ekran koruyucularıyla beraber raflardaki yerini alacak.

İletişim
Erkas Telekominikasyon
www.erkas.com.tr
0 216 391 59 01



Eklenme tarihi: 7.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler