Cut the Rope 2'nin ilk oynanış videosu

Cut the Rope 2'nin ilk oynanış videosu

ZeptoLab, önümüzdeki hafta resmen piyasaya süreceği yeni mobil oyunu için yeni bir video yayınladı. Benzersiz bulmaca oyunu anlayışı, hikayesi ve özellikle de Om Nom adlı karakteriyle popüler hale gelen Cut the Rope serisine dahil edilecek yeni yapımın nasıl bir oynanışa sahip olduğu bu video ile detaylandırıldı.

Cut the Rope 2 oyununun daha aktif bir ana karakter ve bu karaktere yardımcı ek kahramanlarla güçlendirilen oynanışını yepyeni çevreler, fizikler ve çok daha detaylı bir hikaye besliyor olacak. 19 Aralık tarihinde iOS platformuna özel olarak çıkış yapacak oyunun satış fiyatı 1,79 TL olarak belirlenmiş.

Şimdilik Android işletim sistemine ne zaman geleceği açıklanmayan ZeptoLab imzalı Cut the Rope 2'nin yıl sona ermeden önce mobil reklamlarla desteklenmiş ücretsiz bir sürüm halinde veyahut yine aynı fiyat etiketiyle Android telefon ve tablet kullanıcılarına ulaştırılacağı tahmin ediliyor. Oyunun Windows Phone 8 ve BlackBerry 10 versiyonlarına dair de herhangi bir açıklama yapılmadı.

Cut the Rope 2'nin ilk oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 14.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler