Android için Cut the Rope 2 indirmeye sunuldu

Android için Cut the Rope 2 indirmeye sunuldu

ZeptoLab, geçtiğimiz yılın sonunda iOS platformu için indirmeye sunduğu meşhur bulmaca oyununu Android işletim sistemi için de yayımladı. İlk sürümü Ekim 2010'da satışa çıkan Cut the Rope, son üç senede Cut the Rope Holiday Gifts, Cut the Rope Experiments ve Cut the Rope Time Travel olmak üzere üç yeni oyun daha geliştirip piyasaya süren oyun stüdyosu, şimdiye kadar orijinal oyunun devamı niteliğinde başka bir Cut the Rope yapımı çıkarmamıştı.

Cut the Rope 2 adını alan Rus oyun geliştiricisinin son oyunu, tamamen ücretsiz olarak indirmeye sunuldu. Uygulama içi ödeme sistemine sahip oyun, oyuncuya yalnızca 50 oynama hakkı veriyor. Bir diğer ünlü bulmaca oyunu Candy Crash Saga ile benzer bir sisteme sahip olan Cut The Rope 2, her beş dakikada bir oynama hakkı veriyor ve bu haklar 50'ye kadar birikiyor. Oynama hakkı tükendikten sonra beklemek veya oyun içi para birimiyle yeni hak satın almak dışında bir alternatif bulunmuyor.

Oyunun ana kahramanı Om Nom'un yanı sıra oyunda, yenilenen oynanışa katkıda bulunan Roto, Lick, Blue, Toss, Boo adlı yardımcı karakterler mevcut olacak. Cut the Rope 2'yi oynarken ToonBox ve ZeptoLab işbirliğiyle çekilen Om Nom'un kısa çizgi filmlerini izlemeniz de mümkün. Halihazırda 200'ün üzerinde seviyenin oynanabilir olduğu oyunda seviyeleri üç farklı amaçla bitirerek daha uzun soluklu bir Cut the Rope deneyimi yaşayabileceksiniz. Yeni güncellemelerle çok daha fazla seviyenin oyuna ekleneceğini belirtelim.

Android 2.2 ve üstü işletim sistemlerine sahip yüksek çözünürlüklü telefon ve tabletler de dahil olmak üzere birçok cihaza destek sunan Cut The Rope 2'yi Google Play Store aracılığıyla indirebilirsiniz. Oyunun resmi Android tanıtım videosu aşağıdadır.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 28.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler