Clash of Clans - Temmuz 2015 güncellemesi

Clash of Clans - Temmuz 2015 güncellemesi

Finlandiyalı Supercell, üçüncü yılını doldurmak üzere olan mobil MMO yapımı Clash of Clans için büyük bir güncelleme yayımladı. CoC dünyasının üst seviye oyuncularını yakından ilgilendiren yenilikler ve birçok düzenlemeyi beraberinde getiren Temmuz 2015 yamasının tüm detaylarını bu yazıda.

Üst seviyede giderek kızışan lig turnuvalarına yenilerini eklemekle işe başlayan geliştirici firma, genel oynanış yapısıyla alakalı da birtakım iyileştirmelerde bulunmuş. İşte Clash of Clans Temmuz 2015 yamasının yenilikleri:

- Kara Büyü Fabrikası: Büyü sistemine yeni bir fabrika daha ekleyen Supercell, sıradan büyülerin çift, kara iksirle oluşturulan büyülerin tek yer kapladığı yeni bir büyük havuzu sistemi oluşturmuş. Üstelik eski büyülerin tamamlanma süresi ciddi oradan düşürülüp büyü havuzu doluyken dahi büyü yapmaya devam etme kabiliyeti eklenmiş.

Kara iksirle oluşturabileceğiniz büyüler şu şekilde:

- Zehir Büyüsü; klan kalesindeki birliklere veya defans yapan köyün diğer birimlerini yavaşlatan, canını azaltan bir büyü.
- Deprem Büyüsü; rakip bina ve duvarlarına zarar veriyor.
- Acele Büyüsü: Öfke Büyüsü'nden daha etkili bir hız artıma yöntemi

- 5. Seviye Ejder: 10. seviye ana binaya sahip oyuncuların erişebileceği Ejder için 5. seviye seçeneği, son dönemde hava saldırılarını zora sokan savunma hamlelerini dengelemek adına yapılmış bir ekleme gibi görünüyor.

- İkinci Hava Patlatıcı: Kısa süre önce ilk Hava Patlatıcı'yı kullanıma sunan Supercell, son güncellemeyle 9. seviye ana binada erişilebilir hale gelen ikinci patlatıcıyı da oyuna entegre etmiş oldu.

- Titan ve 5000 kupa sınırına sahip Efsane Ligi

- Artık kaynak depoları şimşek veya diğer büyülerden etkilenmeyecek. Sinir bozucu kara iksir saldırılarının önü böylece tıkanmış olacak.

- Köyünüzde kışla aramak yerine saldırı düğmesinin hemen üzerine konumlandırılmış yeni Orduya Genel Bakış butonu sayesinde tüm kışla ve büyü fabrikalarına, ordunun genel durumuna göz atmak mümkün olacak.

- Askerlerin savaş sırasında gereksiz duvarlarla uğraşmasının önüne geçilecek.

- Son olarak genel anlamda karakterlerin, ordunun savaş içerisindeki yapay zekasında fark edilen sorunlar gidirilerek daha pürüzsüz bir deneyim oluşturuldu.

Mobil oyun piyasasının en çok hasılat getiren yapımı haline gelen Clash of Clans, ünvanını koruyabilmek adına ekosistemini sorunlardan uzak tutarak rekabet ortamını koruması gerekiyor. Temmuz 2015 güncellemesinin genel anlamda savaşlardaki eksiklikleri, ordu karakterleri ve savunma hususundaki dengeleri gözetip üst seviyeyi yeniden oyuna bağlayacak fırsatlar sunduğunu söyleyebiliriz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 3.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler